Globelink Slovenija - Škofja Loka


Zavedamo se, da imate veliko želja ter skrbi, ki jih je potrebno prepustiti v oskrbo strokovnjakom. Mi vam pomagamo poiskati najboljše rešitve za vaše poslovne potrebe. Celotna skrb za vas na logističnem področju je naš cilj. Zadovoljni smo šele, ko ste Vi, Vaši kupci, prodajalci in sodelavci srečni. 

Trudimo se, da svojim strankam nudimo kar najbolj kvaliteten servis. Nenehno iščemo nove direktne tranzitne povezave, ki pripomorejo k nižanju stroškov in posledično nižanju cene za opravljeno storitev. Pri izvajanju storitev smo pazljivi in stremimo k temu, da pride blago nepoškodovano do končne lokacije. 

Naša nagrada izhaja iz zadovoljstva naročnika in naročnikovih strank. Prizadevamo si postati vitalna povezava v uspehu naših naročnikov. 

Zakaj Globelink Slovenija?


  • Smo vodilni v zbirnem pomorskem transport
  • Poleg lastnih poslovalnic smo lastniki združenja GCA
  • Konkurenčne cene
  • Tedenske odpreme tako v izvozu kot v uvozu
  • Prilagodljivost novim zahtevam svojih odjemalcev
  • Mlada in dinamična ekipa, polna navdušenja, ki vedno najde pravo reštiev za svojega partnerja

Vizija


Z našimi visoko usposobljenimi zaposlenimi in informacijsko tehnologijo se posvečamo ponudbi najboljših logističnih rešitev in mreži, katera omogoča našemu naročniku narediti "Pravo potezo".

Pomoč naročniku narediti "Pravo Potezo”

Globelink EG Sol si prizadeva, da vedno naredite pravo potezo pri izbiri optimalne transportne poti v povezavi s časom in oceno transporta.


Direktor o podjetju

V našem podjetju Globelink EG Sol so zaposleni ključnega pomena. Vsi izžarevajo pozitivno energijo, športno aktivnost in navdih za osebno zadovoljstvo. Energijo za svoje delo črpam iz zadovoljstva zaposlenih, kar uspešno skupaj prenašamo na naše kupce. Skupaj gradimo zmagovalni tim. Naša skupna vrednota je dosledno in pošteno etično ravnanje.

Kljub turbolentnim razmeram na trgu smo uspešno premagovali ovire in dosegli vse zastavljene cilje. Danes predstavljamo pomemben člen v logistični verigi. Že v prvem letu poslovanja smo se prebili na prvo mesto kot ponudnik zbirnih ladijskih transportov iz Daljnega vzhoda. Tedensko operiramo z direktnim servisom večjih luk daljnega Vzhoda do Slovenije. Naš cilj je še poglabljati mrežo direktnih povezav, saj le v tem primeru lahko nudimo vrhunski servis in nižjo ceno prevoza.

Dare Radojevic

direktor